Yoga @ Work

Bedrijfsyoga

 

Je hoeft geen Chakras’s te openen of mantra’s te zingen om de voordelen van een yoga les te ervaren. Yoga op het werk helpt de focus te vergroten, opgebouwde (spier)spanning te verminderen en draagt bij aan het welzijn van de medewerkers.

 

Functionele yoga in combinatie met praktische meditatie vergroot niet alleen de focus maar doorbreekt onbewuste gewoonten, en vergroot dus het bewustzijn.

 

Geen zorgen over reistijden en gedoe, ik kom naar de locatie toe. Een vergader ruimte kan een prima plek zijn om samen yoga te beoefenen. Duur en intensiteit is bespreekbaar.

 

Mijn achtergrond

 

Met heel Nederland als werkplek bracht ik als consultant niet alleen vele uren door achter de laptop maar ook in de auto.

 

De opgebouwde (spier)spanning trainde ik er in de avond uit in de sportschool. Voor de rust in mijn hoofd ging ik regelmatig hardlopen. Prima onderhoud, maar ik was best stijf. Yoga was niet alleen prima hiervoor, maar heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn herstel toen ik ziek werd.

Work with

 

“I already work with Eva for several years for weekly corporate yoga classes, tailor-made workshops and executive yoga sessions. Having experienced different kind of yoga teachers before, I can state that Eva’s yoga classes are something positively different.”

 

Lees meer…

lotus YR groen

De hele dag zitten (zowel als kantoor als in de auto) beperkt onze mobiliteit enorm en is kak voor je lijf, met name je rug!

 

Stretchen is niet nodig, niet alleen voor mobiliteit, maar voor je hele netwerk: Je bindweefsel. Er komt gelukkig steeds meer wetenschappelijk bewijs over deze matrix, je bindweefsel: Fascia.

 

Fascia houdt niet alleen je organen op hun plek, maar zorgt ook voor communicatie en is een snelweg voor vloeistoffen, maar helaas ook voor ziektes.

 

Het is wellicht de reden dat kwaadaardige cellen zich snel kunnen verplaatsen doorheen het lichaam. Verder nog, de vloeistofkamers en het collageen die zich bevinden in de laag veranderen met de leeftijd. Dit kan een bijdrage hebben op de veroudering van de huid, het verstijven van de ledematen en verschillende ouderdomsziektes.